De Mar Lijn

Patroonbladen en Patroonboekjes in de rubriek Dieren


Aardig Marmotje

Aardig Marmotje uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Marmotje kan ook als eierwarmer gebruikt worden. (Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Benjamin Wollepluis

Benjamin Wollepluis uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Benjamin kan ook goed als eierwarmer gebruikt worden. (Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Biggetje Goedhart

Biggetje Goedhart uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Biggetje kan ook goed als eierwarmer gebruikt worden. (Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Dirk Das

Dirk Das uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Dirk kan ook heel goede een ei warm houden.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Heer Vos

Heer Vos uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Heer Vos kan ook ingezet worden om een ei warm te houden. (Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Hunka Munka

Hunka Munka uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Hunka is eigenlijk een eierwarmer. (Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Jeremias Hengelaar

Jeremias Hengelaar uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Als Jeremias rustig zit te vissen houdt hij een ei warm.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Jopper de Deurstopper

Jopper de deurstopper is een hond van ongeveer 45 cm lang en 20 cm hoog. Je kunt hem maken van

Atelier de MarLijn

€ 6.60

Jozefien Kwebbeleend

Jozefien Kwebbeleend uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Al kwebbelend houdt Jozefien een ei warm.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Mijnheer Wollepluis

Mijnheer Wollepluis is de vader van Benjamin Wollepluis. Het klokje zit bij het patroonblad in, het kettinkje en het pijpje

Ellen

€ 4.25

Moeder Konijn

Moeder Konijn uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Moeders zorgt voor haar kinderen en houdt daarnaast een ei warm. (Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Ouwe Spikkel

Ouwe Spikkel uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Deze uil kan ook dienen als eierwarmer.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Peter Rabbit-Pieter Konijn

Pieter Konijn uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Pieter houdt, ook al is hij een konijn, graag een ei warm.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Poekie Poes

Poekie Poes uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Ook poezen kunnen eieren warm houden.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Rendier Roedi (patroonblad)

De kop van Rendier Roedi met gewei bijna op ware grootte. De hoogte inclusief gewei is 36 cm, de breedte

Atelier de MarLijn

€ 6.75

Ronald Rat

Ronald de Rat uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Ronald is best goed in het warmhouden van een ei. (Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Timmie tuimelaar

Timmie tuimelaar uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Timmie kan ook stil zitten en een ei warm houden op de ontbijttafel.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Vrouwtje Plooi

Vrouwtje Plooi uit de serie van Beatrix Potter figuren. Hoogte tussen de 10 en 15 cm. Vrouwtje Plooi is eigenlijk een eierwarmer.(Duimelotje, Ellen)

Ellen

€ 4.25

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

E-mail adres gebruik.

| © 2005-2019 Atelier De MarLijn | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden |